Contact

Leuk dat je contact met ons op wil nemen! We staan voor je klaar om je te helpen bij vragen of opmerkingen. Heb je al gekeken bij onze FAQ (onderaan de pagina)?

Staat jouw antwoord er niet tussen vul onderstaand contactformulier in met je specifieke vragen of verzoek. Onze klantenservice is 5 dagen per week beschikbaar. We doen ons best om binnen 48 uur op jouw vraag te reageren.

Vul onderstaand alle gegevens in voor contact met onze klantenservice:

 • Bestelling en betaling

  Bestellen kan heel gemakkelijk via onze webshop. Onze producten worden direct vanuit de leverancier verzonden. Kosten voor de verzending zijn inbegrepen. Volg de status van je bestelling gemakkelijk tot aan de deur met de track en trace code. Deze krijg je via de e-mail toegestuurd.


  De betalingen vinden plaats via de gekozen betaalmethode. Geheel veilig binnen de omgeving van de bank of financiële instelling.


  Lukt het niet de kortingscode te verzilveren of het betaalproces af te ronden? Vernieuw de pagina en probeer opnieuw. Zo niet, vul het contactformulier in voor hulp.

 • Ruilen of retouren

  Wij staan voor de kwaliteit van onze producten en hopen van harte dat je tevreden bent.

  Mocht het product je toch niet bevallen is terugsturen naar onze leverancier mogelijk. Dit kan tot maximaal 30 dagen na aankoop. De volledige retour voorwaarden zijn op de website terug te vinden.

  Vraag via het contactformulier gemakkelijk een formulier aan voor terugzending.


  Breng het product (in verkoopbare staat in originele verpakking) bij een pakketpunt en stuur deze terug met track en trace. Hou hierbij rekening met internationale verzending.
  Wij vergoeden 100% van de aankoopprijs bij een retourzending.

 • Klachten en service

  Onze producten staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij bieden goede oplossingen en producten die onze klanten helpen in het dagelijks leven. Mocht jouw product onverhoopt niet bevallen of aan je verwachtingen voldoen horen wij dit graag om een passende oplossing aan te bieden.

  We gaan voor 100% tevredenheidsgarantie!